Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Shenzhen Rakinda Technologies Co, Ltd.

Dünyadaki barkod tarayıcı modülünün lideri.

Ana sayfa
Ürünler
Hakkımızda
Fabrika turu
Kalite kontrol
Bize ulaşın
Teklif isteği
Şirket haberleri
Ana sayfa Ürünler1D Barkod Okuyucu Modülü

Uzun Menzilli CCD Barkod Tarayıcı Modülü, Kiosklar için LV12 Barkod Okuyucu Modülü Gömülü

Uzun Menzilli CCD Barkod Tarayıcı Modülü, Kiosklar için LV12 Barkod Okuyucu Modülü Gömülü

    • Long Range CCD Bar Code Scanner Module , LV12 Barcode Reader Module Embedded For Kiosks
    • Long Range CCD Bar Code Scanner Module , LV12 Barcode Reader Module Embedded For Kiosks
    • Long Range CCD Bar Code Scanner Module , LV12 Barcode Reader Module Embedded For Kiosks
    • Long Range CCD Bar Code Scanner Module , LV12 Barcode Reader Module Embedded For Kiosks
    • Long Range CCD Bar Code Scanner Module , LV12 Barcode Reader Module Embedded For Kiosks
  • Long Range CCD Bar Code Scanner Module , LV12 Barcode Reader Module Embedded For Kiosks

    Ürün ayrıntıları:

    Menşe yeri: Shenzhen, Çin
    Marka adı: Rakinda
    Sertifika: CE FCC ROHS
    Model numarası: LV12

    Ödeme & teslimat koşulları:

    Min sipariş miktarı: 1 adet
    Fiyat: Negotiation
    Ambalaj bilgileri: kartonda paket;
    Teslim süresi: 3-10 iş günü
    Ödeme koşulları: Western Union, T/T, Paypal
    Yetenek temini: Bir hafta için 1000 parça
    Şimdi başvurun
    Detaylı ürün tanımı
    Adı: LV12 1D Barkod Okuyucu Görüntü sensörü: Doğrusal CCD Sensörü
    arabirim: RS232 Avantajı: hızlı işlemci
    Ağırlık: 16g Tarama Hızı: Saniyede 100 tarama hızı

    Ürün tanıtımı:
    LV12 1D barkod tarayıcı modülü , her türlü OEM cihazına barkod taramasının faydalarını sunar. Kiosklarda, tıbbi cihazlarda, teşhis ekipmanlarında, piyango terminallerinde, satış makinelerinde ve diğer birçok cihazda yaygın olarak kullanılmaktadır.
    Ürün Özellikleri:
    1) LV12, yüksek hassasiyetli lineer görüntü sensörlü ve otomatik algılama fonksiyonuna sahip kompakt uzun menzilli CCD barkod tarayıcı modülüdür;
    2) LV12 kod çözme kartı, hızlı bir işlemci tarafından desteklenir ve geniş bir 1D barkod dizisini çözer. Kod çözme panosu, kolay konfigürasyon için PC tabanlı bir yazılım olan Utility ile uyumludur.
    3) LV12 CCD barkod tarayıcı, mevcut uygulamalara entegrasyonu kolaylaştırmak için endüstriyel standart boyut, montaj seçenekleri ve çıkış ile tasarlanmıştır.
    LV12 Veri Sayfası en.pdf

    Cihaz Ağırlığı <16g
    Cihaz Boyutu 32,2 mm L * 44,15 mm W * 20 mm H
    Kablo uzunluğu 1500 (isteğe bağlı)
    arayüzey RS232
    Bağlayıcı 11 pin saha 1.25
    Performans parametreleri
    Işık kaynağı 632nm görünür kırmızı ışık
    Görüntü sensörü Doğrusal CCD Sensörü
    İşlemci ARM32-bit
    Alan derinliği 3-70CM
    çözüm ≥3mil/0.1mm@PCS90%
    Baskı Kontrastı % 30 PCS
    Çalışma gerilimi DC 3.3-5V
    Elektrik akımı 110mA (iş) ; 30mA (stand by)
    Görüntü çözünürlüğü 2500dpi
    Ortam aydınlatma 100.000Lux Max
    EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE11, CODE 39, CODE 93, CODE128, Çin
    Gönderi, GS1-128, GS1 Sınırlı, GS1 Çok Yönlü, UPC-A, UPC-E,
    Decode Yeteneği ISBN / ISSN, ISBT, Interleaved 2, 5 Matrix 2, Industrial 2 of 5, MSI,
    Plessey, ITF14.
    Çevre parametreleri
    Çalışma sıcaklığı -20 ℃ ila 50 ℃
    Depolama sıcaklığı -40 ℃ ila 70 ℃
    Bağıl nem % 5 ila% 95 (Yoğuşmasız)
    Düşme testi 1.2meter, 100times
    Şok direnci 10H @ 125RPM




    Soru 1: Bazı örnekler alabilir miyim? özgürler mi?
    Cevap 1: Tabii ki, ancak örnekler özgür değildir.
    Soru 2: teslim süresi nedir?
    Cevap 2: siparişin ürün ve miktarına bağlıdır, örnek ödeme size sonra 3 iş günü içinde size gönderilen
    Soru 3: ödeme hakkında ne?
    Cevap 3: Ödeme koşulları: T / T, Batı Birliği ve L / C vb.
    Soru 4: Şirketinizin ürününü listeleyebilir misiniz?
    Cevap 4: Barkod Okuyucu Modülü, Bluetooth RFID Tarayıcı, POS Terminali, Android Anakart.
    Soru 5: garanti süresi?
    Cevap 5: 1 yıl
    Soru 6: Barkod tarayıcı modülü için EVK sağlıyor musunuz?
    Cevap 6: Evet, ama bedava değil.
    Soru 7: Ürün OEM?
    Cevap 7: Evet, maliyetin ayrı olarak eklenmesi gerekiyor.
    Soru 8: müşteri hizmetleri?
    Cevap 8: aldıktan sonra herhangi bir ürün soru, lütfen bize ulaşın, biz size cevap verecektir 24 saat içinde.

    Eylem Şimdi !!!

    İletişim bilgileri
    Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

    İlgili kişi: Yaping Wang

    Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)

    Diğer ürünler