Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Shenzhen Rakinda Technologies Co, Ltd.

Dünyadaki barkod tarayıcı modülünün lideri.

Ana sayfa
Ürünler
Hakkımızda
Fabrika turu
Kalite kontrol
Bize ulaşın
Teklif isteği
Şirket haberleri
Ana sayfa Ürünler1D Barkod Okuyucu Modülü

Mini Boyut 1D Barkod Okuyucu Modülü LV1400 POS / Veri Terminallerine Entegrasyon

Mini Boyut 1D Barkod Okuyucu Modülü LV1400 POS / Veri Terminallerine Entegrasyon

    • Mini Size 1D Barcode Scanner Module LV1400 Integration Into POS / Data Terminals
    • Mini Size 1D Barcode Scanner Module LV1400 Integration Into POS / Data Terminals
    • Mini Size 1D Barcode Scanner Module LV1400 Integration Into POS / Data Terminals
    • Mini Size 1D Barcode Scanner Module LV1400 Integration Into POS / Data Terminals
    • Mini Size 1D Barcode Scanner Module LV1400 Integration Into POS / Data Terminals
  • Mini Size 1D Barcode Scanner Module LV1400 Integration Into POS / Data Terminals

    Ürün ayrıntıları:

    Menşe yeri: Shenzhen, Çin
    Marka adı: Rakinda
    Sertifika: CE FCC ROHS
    Model numarası: LV1400

    Ödeme & teslimat koşulları:

    Min sipariş miktarı: 1 adet
    Fiyat: Negotiation
    Ambalaj bilgileri: kartonda paket;
    Teslim süresi: 3-10 iş günü
    Ödeme koşulları: Western Union, T/T, Paypal
    Yetenek temini: Bir hafta için 1000 parça
    Şimdi başvurun
    Detaylı ürün tanımı
    Adı: LV1400 OEM Tarama Motoru ışık kaynağı: Görünür 632nm Kırmızı Işık
    İşlemci: ARM32-bit arabirim: KB
    Ağırlık: 6g Marka: Rakinda

    LV1400, bir tür gömülü 1D CCD barkod tarayıcı modülüdür . Bu modül, USB, TTL-RS232, PS2 arayüzü, manuel 1D kodlarını destekleyen dahili CCD görüntüleme teknolojisini kullanır. Modül, 32SSU işlemci ile 300scans'a kadar OEM uygulaması için özeldir.Kompakt boyutu, istikrarı ve güvenilirliği artırmak için her türlü ekipmana, entegrasyon bileşenine kolayca gömülebilir.

    karakteristik
    1. Doğrusal barkod tarama: Hızlı ve kolay baskı kodu, kağıt kodu, ekran kodu tarama. Hasarlı, kümelenmiş, leke kodları için bile mükemmel performansa sahiptir.
    2. Kompakt tasarım: 12MM'den daha az yükseklikteki modül, ekipmana kolayca gömülebilir.
    3.Multiple arayüzler: Manuel USB portu, TTL-RS232, PS2, POS makinesi ve Android sistemi desteği.
    4. Entegrasyon: Yüksek kaliteli CPU hızlı ve doğru taramaları sağlar

    LV1400 Veri sayfası.pdf

    Cihaz Ağırlığı <6g
    Cihaz Boyutu 26,5 mm L * 20mm W * 11,5 mm H
    Kablo uzunluğu 1500 (isteğe bağlı)
    arayüzey KB (PS / 2)
    Bağlayıcı FFC 12pin adım 0,5
    Performans parametreleri
    Işık kaynağı görünür 632nm kırmızı ışık
    Görüntü sensörü Doğrusal CCD Sensörü
    İşlemci ARM32-bit
    Alan derinliği 3-50CM
    çözüm ≥3mil/0.1mm@PCS90%
    Baskı Kontrastı % 25 PCS
    Çalışma gerilimi DC 3.3-5V
    Elektrik akımı 110mA (iş) ; 30mA (stand by)
    Görüntü çözünürlüğü 2500dpi
    Ortam aydınlatma 100.000Lux Max
    EAN-8, EAN-13, Codabar, KOD 11, KOD 39, KOD 93, CODE128, Çin
    Gönderi, GS1-128, GS1 Sınırlı, GS1 Çok Yönlü, UPC-A, UPC-E,
    Decode Yeteneği ISBN / ISSN, ISBT, Interleaved 2, 5 Matrix 2, Industrial 2 of 5, MSI,
    Plessey, ITF14.
    Çevre parametreleri
    Çalışma sıcaklığı -20 ℃ ila 50 ℃
    Depolama sıcaklığı -40 ℃ ila 70 ℃
    Bağıl nem % 5 ila% 95 (Yoğuşmasız)
    Düşme testi 1.2meter, 100times
    Şok direnci 10H @ 125RPM






    Soru 1: Bazı örnekler alabilir miyim? özgürler mi?
    Cevap 1: Tabii ki, ancak örnekler özgür değildir.
    Soru 2: teslim süresi nedir?
    Cevap 2: siparişin ürün ve miktarına bağlıdır, örnek ödeme size sonra 3 iş günü içinde size gönderilen
    Soru 3: ödeme hakkında ne?
    Cevap 3: Ödeme koşulları: T / T, Batı Birliği ve L / C vb.
    Soru 4: Şirketinizin ürününü listeleyebilir misiniz?
    Cevap 4: Barkod Okuyucu Modülü, Bluetooth RFID Tarayıcı, POS Terminali, Android Anakart.
    Soru 5: garanti süresi?
    Cevap 5: 1 yıl
    Soru 6: Barkod tarayıcı modülü için EVK sağlıyor musunuz?
    Cevap 6: Evet, ama bedava değil.
    Soru 7: Ürün OEM?
    Cevap 7: Evet, maliyetin ayrı olarak eklenmesi gerekiyor.
    Soru 8: müşteri hizmetleri?
    Cevap 8 : aldıktan sonra herhangi bir ürün soru, lütfen bize ulaşın, biz size cevap verecektir 24 saat içinde.

    İletişim bilgileri
    Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

    İlgili kişi: Yaping Wang

    Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)

    Diğer ürünler