Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Shenzhen Rakinda Technologies Co, Ltd.

Dünyadaki barkod tarayıcı modülünün lideri.

Ana sayfa
Ürünler
Hakkımızda
Fabrika turu
Kalite kontrol
Bize ulaşın
Teklif isteği
Şirket haberleri
Ana sayfa ÜrünlerBarkod Okuyucu Modülü

Hızlı Tarama Telefon Ekranı Barkod Okuyucu Modülü RS232 / USB Arabirimi 1.75 W

Hızlı Tarama Telefon Ekranı Barkod Okuyucu Modülü RS232 / USB Arabirimi 1.75 W

    • Quick Scanning Phone Screen Barcode Reader Module RS232 / USB Interface 1.75 W
    • Quick Scanning Phone Screen Barcode Reader Module RS232 / USB Interface 1.75 W
    • Quick Scanning Phone Screen Barcode Reader Module RS232 / USB Interface 1.75 W
    • Quick Scanning Phone Screen Barcode Reader Module RS232 / USB Interface 1.75 W
    • Quick Scanning Phone Screen Barcode Reader Module RS232 / USB Interface 1.75 W
  • Quick Scanning Phone Screen Barcode Reader Module RS232 / USB Interface 1.75 W

    Ürün ayrıntıları:

    Menşe yeri: Çin
    Marka adı: Rakinda
    Sertifika: CE, FCC, Rohs
    Model numarası: RD4500S

    Ödeme & teslimat koşulları:

    Min sipariş miktarı: 1 pc
    Fiyat: Negotiation
    Ambalaj bilgileri: KARTON PAKET
    Teslim süresi: 5-8 iş günü
    Ödeme koşulları: Western Union, T/T, Paypal
    Yetenek temini: 10000 adet / ay
    Şimdi başvurun
    Detaylı ürün tanımı
    Modeli: RD4500S Barkod Okuyucu arabirim: RS232 veya USB
    Renk: Siyah, beyaz Tarama hızı: Saniyede 300 tarama
    Ortam ışığı: 0-100.000 LUX Çalışma sıcaklığı: -10 ila 50 santi derece

    Ürün Tanıtımı: RD4500S barkod tarayıcı modülü , farklı kontrast eylemleri, renkleri ve yansımaları olan çeşitli cep telefonu LCD ekranlarında barkodların zahmetsiz, hızlı ve doğru okunmasını sağlar. Uygulama alanları önermek: kiosk, otomat, turnike, sertifika pazarı, erişim kontrol sistemi, kuyruk makinesi, piyango makinesi, ekspres teslimat makinesi, vb.

    4500S.pdf

    Ürün Özellikleri:

    1. Sabit montaj tipi USB veya Seri kablo çıkışı: kolay entegrasyon;

    2. Hızlı tarama ekranı kodu Tarama kağıdında ve kart kodlarında aynı iyi

    1D ve 2D barkodları, cep telefonu ekranını 0,4 saniyeden daha kısa bir sürede taramak. Kartlarda ve kağıtlarda hızlı okuma 1D ve 2D barkodlar

    3. Zorlu ortam için uygun

    Telefon ekranının çeşitli koruyucu filmlerle kaplı olduğu yaygın bir durumdur. RD4500S sabit monteli barkod tarayıcı , kodu hızla tarayabilir. Kodu tanımak için genellikle 0.4 saniyeden az sürer.

    4. kullanımı basit

    Tarayıcıyı ayarlamanız gerektiğinde, sadece kullanıcı kılavuzundaki ayar kodunu taramanız gerekir. Bu bir adım operasyon ve yapmak kolaydır.

    5. LED ışık kaynağı

    Yumuşak beyaz LED ışık kaynağı gözlerinizi korur, gün veya gece olursa olsun, IR sensörü tarayıcıyı barkodlar sunarken etkinleştirir.

    tip Gömülü tip sabit montaj
    arayüzey USB, RS232
    Taranacak kod: 2D: pdf417, qr kodu, veri matrisi
    1D: EAN-13, EAN-8, UPC-A, UPC-E, ISSN, ISBN, Codabar, kod 128, kod 93, itf-6, itf-16, aralıklı 2, 5 endüstriyel 2, standart 2 5, 5 matris 2, gs1 veritabanı, kod 39, kod 11, msi-plessey, plessey
    Tarama Hızı Saniyede 300 tarama
    Ortam ışığı 0-100.000 LUX
    Güç tüketimi Maksimum 1,75 W
    Bildirim bip
    Işık kaynağı Beyaz LED
    Tarama Hızı Saniyede 300 tarama
    Çalışma sıcaklığı -10 ila 50 santi derece


    Soru 1: Bazı örnekler alabilir miyim? özgürler mi?

    Cevap 1: Tabii ki, ancak örnekler ücretsiz değildir.
    Soru 2: teslim süresi nedir?
    Cevap 2: siparişin ürün ve miktarına bağlıdır, örnek ödeme size sonra 3 iş günü içinde size gönderilen
    Soru 3: ödeme hakkında ne?
    Cevap 3: Ödeme koşulları: T / T, Batı Birliği ve L / C vb.
    Soru 4: Şirketinizin ürününü listeleyebilir misiniz?
    Cevap 4: Barkod Okuyucu Modülü, Bluetooth RFID Tarayıcı, POS Terminali, Android Anakart.
    Soru 5: garanti süresi?
    Cevap 5: 1 yıl
    Soru 6: Barkod tarayıcı modülü için EVK sağlıyor musunuz?
    Cevap 6: Evet, ama bedava değil.
    Soru 7: Ürün OEM?
    Cevap 7: Evet, maliyetin ayrı olarak eklenmesi gerekiyor.
    Soru 8: müşteri hizmetleri?
    Cevap 8: aldıktan sonra herhangi bir ürün soru, lütfen bize ulaşın, biz size cevap verecektir 24 saat içinde.

    İletişim bilgileri
    Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

    İlgili kişi: Yaping Wang

    Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)

    Diğer ürünler