Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Shenzhen Rakinda Technologies Co, Ltd.

Dünyadaki barkod tarayıcı modülünün lideri.

Ana sayfa
Ürünler
Hakkımızda
Fabrika turu
Kalite kontrol
Bize ulaşın
Teklif isteği
Şirket haberleri
Ana sayfa Ürünler1D Barkod Okuyucu Modülü

USB Gömülü Lazer Barkod Tarayıcı Modülü ARM32 Bit İşlemci, USB / RS232 Arayüzü ile

USB Gömülü Lazer Barkod Tarayıcı Modülü ARM32 Bit İşlemci, USB / RS232 Arayüzü ile

    • CCD Embedded Laser Barcode Scanner Module ARM32 Bit Processor With USB/RS232 Interface
    • CCD Embedded Laser Barcode Scanner Module ARM32 Bit Processor With USB/RS232 Interface
    • CCD Embedded Laser Barcode Scanner Module ARM32 Bit Processor With USB/RS232 Interface
    • CCD Embedded Laser Barcode Scanner Module ARM32 Bit Processor With USB/RS232 Interface
    • CCD Embedded Laser Barcode Scanner Module ARM32 Bit Processor With USB/RS232 Interface
  • CCD Embedded Laser Barcode Scanner Module ARM32 Bit Processor With USB/RS232 Interface

    Ürün ayrıntıları:

    Menşe yeri: Shenzhen, Çin
    Marka adı: Rakinda
    Sertifika: CE FCC ROHS
    Model numarası: LV1400

    Ödeme & teslimat koşulları:

    Min sipariş miktarı: 1 adet
    Fiyat: 45 USD/PCS
    Ambalaj bilgileri: karton paket;
    Teslim süresi: 3-5 iş günü
    Ödeme koşulları: Western Union, T/T, Paypal
    Yetenek temini: Bir hafta için 1000 parça
    Şimdi başvurun
    Detaylı ürün tanımı
    Adı: LV1400 OEM Tarama Motoru ışık kaynağı: Görünür 632nm Kırmızı Işık
    İşlemci: ARM32-bit arabirim: KB
    Ağırlık: 6g Marka: Rakinda

    LV1400 bir çeşit gömülü 1D CCD barkod tarayıcı modülüdür . Bu modül, USB, TTL-RS232, PS2 arayüzü, manuel 1D kodları destekleyen evsel lider CCD görüntüleme teknolojisini kullanır. Modül, OEM işlemlerinde 32CPU işlemciye sahip olup, 300 saniyeye kadar tarama yapabilir. Uygun boyut, her türlü donanıma, stabilite ve güvenilirliği artırmak için entegrasyon bileşenine kolayca yerleştirilebilir.

    karakteristik
    1. Lineer barkod tarama: Yazdırma kodu, kağıt kodu, ekran kodu taraması hızlı ve kolaydır. Hasarlı, topaklanmış, leke kodları için bile mükemmel performansa sahiptir.
    2. Kompakt tasarım: 12MM'den daha az yüksekliğe sahip olan modül, ekipmana kolayca gömülebilir.
    3.Multiple arayüzleri: Manuel USB portu, TTL-RS232, PS2, POS makinesi ve Android sistemi destekler.
    4. Entegrasyon: Yüksek kaliteli CPU hızlı ve doğru taramaları sağlar

    LV1400 Veri Sayfası.pdf

    Cihaz ağırlığı <6g
    Cihaz boyut 26,5 mm L * 20 mm G * 11,5 mm H
    Kablo uzunluğu 1500 (isteğe bağlı)
    arayüzey KB (PS / 2)
    Bağlayıcı FFC 12pin aralığı 0.5
    Performans parametreleri
    Işık kaynağı görünür 632nm kırmızı ışık
    Görüntü sensörü Doğrusal CCD Sensörü
    İşlemci ARM32-bit
    Alan derinliği 3-50CM
    çözüm ≥3mil/0.1mm@PCS90%
    Kontrast Yazdır % 25 PCS
    Çalışma gerilimi DC 3.3-5V
    Elektrik akımı 110mA (iş) ; 30mA (beklemede)
    Görüntü çözünürlüğü 2500dpi
    Ortam aydınlatma 100.000Lux Max
    EAN-8, EAN-13, Kodabar, KOD 11, KOD 39, KOD 93, KOD128, Çin
    Post, GS1-128, GS1 Sınırlı, GS1 Çok Yönlü, UPC-A, UPC-E,
    Kod Çözme Özelliği ISBN / ISSN, ISBT, 5'ine 2 eklenmiş, 5'inci 2 numaralı Matris, Endüstriyel 5'inci 2, MSI,
    Plessey, ITF14.
    Çevresel parametreler
    Çalışma sıcaklığı -20 ℃ ile 50 ℃ arası
    Depolama sıcaklığı -40 ℃ ila 70 ℃
    Bağıl nem % 5 -% 95 (yoğuşmasız)
    Düşme testi 1.2meter, 100times
    Şok direnci 10H @ 125RPM




    Soru 1: Bazı örnekler alabilir miyim? özgürler mi?
    Cevap 1: Tabii ki örnekler ücretsiz değil.
    Soru 2: Teslim süresi nedir?
    Cevap 2: ürün ve sipariş miktarına bağlı olarak, örnek size ödeme sonra 3 iş günü içinde gönderilen
    Soru 3: Peki ya ödeme?
    Cevap 3: Ödeme koşulları: T / T, Batı Birliği ve L / C vb.
    Soru 4: Şirketinizin ürününü listeleyebilir misiniz?
    Cevap 4: Barkod Tarayıcı Modülü, Bluetooth RFID Tarayıcı, POS Terminali, Android Anakart.
    Soru 5: Garanti süresi?
    Cevap 5: 1 yıl
    Soru 6: Barkod tarayıcı modülü için EVK sağlıyor musunuz?
    Cevap 6: Evet ama özgür değil.
    Soru 7: Ürün OEM?
    Cevap 7: Evet, maliyetin ayrı olarak eklenmesi gerekir.
    Soru 8: Müşteri servisi?
    Cevap 8 : Eğer aldıktan sonra ürünün herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin, size 24 saat içinde cevap vereceğiz.

    İletişim bilgileri
    Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

    İlgili kişi: Yaping Wang

    Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)

    Diğer ürünler